Το Woody Talk παραμένει πιστό στη δημιουργία μέσω φυσικών υλικών και κυρίως του ξύλου. Ξυλεία εδώδιμη όπως ελιά, αχλαδιά, φράξος, αμυγδαλιά,καρυδιά κλπ. δένει αρμονικά με εξωτικά ξύλα όπως ο έβενος, ο Αμάρανθος Μεξικού, το ξύλο Βέρα, το παντούκ, που με τα έντονα φυσικά τους χρώματα δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα στα κοσμήματα και κομψοτεχνήματά μας. Κανένα ξύλο δεν βάφεται, αντιθέτως αναδυκνύονται τα φυσικά του χρώματα και νερά με το στίλβωμα, που διαφοροποιείται ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ημιπολύτιμοι λίθοι όπως ο λαβραδορίτης, το ζάντ, αχάτης, φεγγαρόπετρα, αμέθυστος κλπ. κοράλια και μαργαριτάρια αλλά και κρύσταλλοι swarovski διακοσμούν δημιουργίες μοναδικές και δίνουν μια νότα πολυτέλειας. Τα στελέχη των κοσμημάτων μας είναι από ασήμι 925 και τα προμηθευόμαστε από πιστοποιημένους συνεργάτες μας στην Ελλάδα.

Όλα μας τα είδη σε ξυλεία, τα διακοσμητικά στοιχεία και τα στελέχη των κοσμημάτων μας τα επιλέγουμε οι ίδιοι προσωπικά, ένα - ένα με γνώμονα την άριστη ποιότητα, την αυθεντικότητα και την αισθητική που μόνο το Woody Talk μπορεί να σας εγγυηθεί. 

Τέλειο από τη Φύαση... είναι το μότο μας. Στηρίζουμε απόλυτα τα φυσικά υλικά με αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.