Σκουλαρίκια από Ξύλο Ελληνικής Καρυδιάς με στέλεχος από ασήμι 925

Κωδικός: 080819

Πολύ κομψά, ευκολοφόρετα και ιδιαίτερα αυτά τα χειροποίητα σκουλαρίκια από Ξύλο Ελληνικής Καρυδιάς και cup από ασήμι 925 θα συμπληρώσουν μοναδικά κάθε σας look από το πρωί έως το βράδυ

63,00€

Περιγραφή

Σκουλαρίκια από Ξύλο Ελληνικής Καρυδιάς με στέλεχος από ασήμι 925

Ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι που συνδυάζει ένα σπάνιο πλέον ξύλο, την Ελληνική Καρυδιά, με ένα πολύ όμορφο ασημένιο στέλεχος (ασήμι 925), σε σχήμα τουλίπας, δίνοντας ένα πολύτελές αλλά και ευκολοφόρετο αποτέλεσμα. Η Ελληνική Καρυδιά έχει γκρι-μπεζ νερά που μοιάζουν με αυτά του μαρμάρου και εντυπωσιάζουν με κάθε αλλαγή του φωτός.  

Η καρυδιά (επιστ: Καρυά, Juglans) ανήκει στην οικογένεια των Καρυοειδών (Juglandaceae) με 20 είδη φυλλοβόλων δέντρων.Η ονομασία στα λατινικά του γένους Juglans προέρχεται από τις λέξεις Jovis glans, που σημαίνουν Διὸς βάλανοςΤο ξύλο της καρυδιάς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και δεν εμφανίζει ρωγμές. Είναι συμπαγές με εξαιρετική ελαστικότητα και χρησιμοποιείται στην κατασκευή επίπλων πολύ καλής ποιότητας. Επειδή κατεργάζεται εύκολα χρησιμοποιείται και στην ξυλογλυπτική.Στην Ελλάδα η καρυδιά πολλαπλασιάζεται με σπόρο από καλά και ειδικά επιλεγμένα δέντραΤο ξύλο της είναι εξαιρετικής ποιότητας , ακριβό και ανθεκτικό.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 080819
Κατασκευαστής Woody Talk
Βάρος ανά τεμάχιο 2,50 grams
Μέταλλο Ασήμι 925
Ξύλο Καρυδιά Ελληνική
Πλάτος 1,60 cm
Υψος 6,70 cm
63