Σκουλαρίκια από Ξύλο Ελιάς & Αμάρανθο Μεξικού

Κωδικός: 020219

Χειροποίητα, Κρεμαστά σκουλαρίκια σε υπέροχο συνδυασμό ξύλων. Η Ελιά με τα μοναδικά νερά της και το φυσικό μωβ του Αμάραντου Μεξικού κάνουν το κόσμημα αυτό μοναδικό και εσάς να ξεχωρίζετε σε κάθε σας εμφάνιση.

92,00€

Περιγραφή

Σκουλαρίκια από Ξύλο Ελιάς & Αμάρανθο Μεξικού

Η σειρά LUXURY by Vasilis Ntevetzis, ήρθε να διαψεύσει όσους πίστευαν ότι το ξύλο ως υλικό δεν αποπνέει πολυτέλεια και δεν μπορει να αποτελέσει το θέμα μιας μοναδικής, υπέροχης και με φυσικό τρόπο πολυτελούς συλλογής κοσμημάτων.Κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει στην κατοχή της κάτι που δεν το έχει κανείς άλλος, που είναι εύχρηστο αλλά και ιδιαίτερο, κάτι που θα δώσει ξεχωριστή ταυτότητα σε κάθε της εμφάνιση. Τα σκουλαρίκια αυτά συνδυάζουν την Ελιά που είναι ένα ξύλο τόσο ζεστό και οικείο σε εμάς, με τον εξωτικό.Αμάραντο Μεξικού με το προκλητικό μωβ / βυσσινί του χρώμα και αλυσίδα ασήμι 925 που έρχονται να συμπληρώσουν ένα μοναδικής ομορφιάς κόσμημα.

Η ελιά (επιστημονική ονομασία Olea europaea) αυτοφυόμενη σε όλη τη Μεσόγειο έχει εκμεταλλευθεί από την αρχαιότητα από τους λαούς της που είχαν στη διάθεση τους αυτό το ευλογημένο δέντρο. Εκτός από τη προσφορά της σε τροφή και τις πολλαπλές χρήσεις του ελαιόλαδου, πρόσφερε και το σώμα της ως ξυλεία.

Η ξυλεία της ελιάς ζέστανε και συνεχίζει να ζεσταίνει όσους τη καλλιεργούν, όμως από την αρχαιότητα, με την ιερή της υπόσταση στα μάτια των ανθρώπων, χρησιμοποιήθηκε κυρίως για την κατασκευή χρηστικών εργαλείων, διακοσμητικών αντικειμένων, επίπλων και ως οικοδομικό υλικό.

Χαρακτηριστικά το ξύλο της ελιάς ανήκει στα ελληνικά ξύλα με τη μεγαλύτερη πυκνότητα. Είναι ξύλο βαρύ και σκληρό με μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στη καθημερινή χρήση. Οι ίνες του είναι είτε ευθείες είτε συστρέφονται επιπόλαια, σε διαφορετικούς χρωματικούς τόνους, χαρίζοντας μια εντυπωσιακή σχεδίαση. Ιδιαίτερα, μετά το στίλβωμα δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 020219
Κατασκευαστής Woody Talk
Βάρος 3,60 grams
Μέταλλο Ασήμι 925
Ξύλο Ελιά & Αμάρυνθος Μεξικού
Πλάτος 3,30 cm
Υψος 8,10 cm
92