Σκουλαρίκια από Ελληνική Καρυδιά & αλυσίδα από Ασήμι 925

Κωδικός: 080719

Ένα ιδιαίτερο, χειροποίητο κόσμημα από Ελληνική Καρυδιά & Αλυσίδα από Ασήμι 925 κατάλληλο για κάθε σας ξεχωριστή εμφάνιση

45,00€

Περιγραφή

Σκουλαρίκια από Ελληνική Καρυδιά & αλυσίδα από Ασήμι 925

Ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι που συνδυάζει ένα σπάνιο πλέον ξύλο, την Ελληνική Καρυδιά, με μια πολύ όμορφη ασημένια (ασήμι 925) αλυσίδα, δίνοντας ένα πολύτελές αλλά και ευκολοφόρετο αποτέλεσμα. Η Ελληνική Καρυδιά έχει γκρι-μπεζ νερά που μοιάζουν με αυτά του μαρμάρου και εντυπωσιάζουν με κάθε αλλαγή του φωτός.  

Η καρυδιά (επιστ: Καρυά, Juglans) ανήκει στην οικογένεια των Καρυοειδών (Juglandaceae) με 20 είδη φυλλοβόλων δέντρων.Η ονομασία στα λατινικά του γένους Juglans προέρχεται από τις λέξεις Jovis glans, που σημαίνουν Διὸς βάλανοςΤο ξύλο της καρυδιάς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και δεν εμφανίζει ρωγμές. Είναι συμπαγές με εξαιρετική ελαστικότητα και χρησιμοποιείται στην κατασκευή επίπλων πολύ καλής ποιότητας. Επειδή κατεργάζεται εύκολα χρησιμοποιείται και στην ξυλογλυπτική.Στην Ελλάδα η καρυδιά πολλαπλασιάζεται με σπόρο από καλά και ειδικά επιλεγμένα δέντραΤο ξύλο της είναι εξαιρετικής ποιότητας , ακριβό και ανθεκτικό.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός 080719
Κατασκευαστής Woody Talk
Βάρος ανά τεμάχιο 0,90 grams
Μέταλλο Ασήμι 925
Ξύλο Καρυδιά Ελληνική
Πλάτος 1,30 cm
Υψος 5,90 cm
45